GLAMOUR ŠATORI je privatna firma koja je osnovana 2014. godine u Prijedoru. Bavimo se iznajmljivanjem (rentiranjem) bijelih luksuznih šatora i prateće opreme na teritoriji Bosne i Hercegovine i šire.  Nudimo mogućnost organizacije različitih svečanosti u prirodnom okruženju, kao što su svadbe, rođendani, krštenja, priredbe, razni skupovi, kampanjske proslave, zabavno-muzičke, kulturne i sportske događaje.

Na raspolaganju su šatori različitih dimenzija i vrhunskog  kvaliteta koji Vam pružaju sigurnost bez obzira na vremenske prilike.  Ono što karakteriše šatore je njihova mobilnost, brzo postavljanje i dekonstukcija. Posjedujemo sopstvena prevozna sredstva i ekipu za montažu i demontažu.

Usmjerenost ka Vašim zahtjevima, potrebama i željama omogućilo nam je da u periodu od 6 godina ostvarimo mnogobrojnu saradnju i veliki broj zadovoljnih klijanata. Neki od njih su: Grad Prijedor, ArcelorMittal Prijedor, Free Radio, M:TEL BIH, itd.

Naši planovi za budućnost utemeljeni prije svega na kvalitetnoj saradnji sa klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenima, na odgovornosti, fleksibilnosti, međusobnom poštovanju, usklađenosti naših mogućnosti i Vaših potreba.